Je wilt bestellen?
Als je er uit bent welke smaken je graag wilt hoef je ze alleen maar te bestellen via het contact formulier of pb op instagram. Eén standaard box biedt ruimte voor 12 heerlijke macarons. 

De reden dat er geen webshop is heeft te maken met mijn voorraad. Deze wil ik zo vers mogelijk houden en daarom heb ik niet alles in grote hoeveelheid op voorraad. Om nu te voorkomen dat je lekker aan het shoppen bent en dan teleurgesteld wordt, is er (nog) geen webshop.


Mijn productie is wekelijks op maandag, dinsdag en woensdag om orders en voorraad aan te vullen dus je hoeft nooit lang te wachten op je favoriete smaak. En natuurlijk is er altijd wel een voorraad waaruit je misschien zelfs direct je bestelling kan krijgen.

Bezorging aan huis.
Woon je in de omgeving van Middelburg dan lever ik alles gratis aan de voordeur op een overeengekomen moment naar keuze.

Prijzen.
Mijn macarons zijn geprijsd per box van 6st of 12st. Voor speciale orders qua kleur en design wordt een apparte offerte gemaakt. Betalen kan contant of via betaalverzoek op moment van bezorging/ophalen. 
Box van 12st: €14,95
Box van 6 st: €7,95