Leuk dat je even de tijd neemt om er achter te komen hoe mijn macarons tot stand komen en wie ik ben.


Wie ben ik?

Ik ben Kristian Davidse en werk al meer dan 15 jaar met eten in de horeca. Dagelijks kom ik als kok met vele aspecten van eten in aanraking, één daarvan was het afgelopen jaar de Macaron. Wat begon als een simpele uitdaging "heb jij al eens een macaron gemaakt", gaat nu over in een website en instagram waarop ik jullie mijn verschillende macarons laat zien en zelfs ook proeven.

De achtergrond.

Met mijn werk in de keuken is het proberen van verschillende gerechten en recepten een absolute must. Dit is eigenlijk een van de leukste dingen aan het vak. De afgelopen jaren is er vooral tijdens het naseizoen en de winter veel tijd voor mij om dit verder uit te werken. Lekker bezig blijven en expirimenteren zijn voor mij de hoofdzaken tijdens deze perioden. Als bonus wilde ik dit jaar vrienden, familie, collegas, en bekenden hierbij betrekken. Dit werd al snel zodanig goed ontvangen dat ik de volgende stap wilde zetten met een instagram en website om mijn producten breder bekend en beschikbaar te maken aan iedereen die hier interesse in heeft.

Mijn makarons.

Na vele pogingen, recepten, ovens, werkwijzen, tips, tricks en inspiratie van verschillende mensen op instagram, ben ik uiteindelijk op mijn huidige macarons gekomen. Het mooie aan het maken van deze kleurrijke lekkernijen is dat je vrijwel oneindig kan varieren in kleur en smaak. Dit is dan ook waar ik me de komende tijd op wil richten en dit wil ik graag delen met jullie. Kan je niet wachten om te zien wat ik allemaal al gemaakt heb? Kijk dan snel verder en kies jouw favoriet!

Makarons??

Ja je leest het goed, bij mij schrijf je macarons met een K! De simpele reden hierachter is dat ik me graag onderscheid van de massa. Daarnaast moet ik al heel mijn leven uitleggen aan mensen dat je mijn naam met K schrijft en niet met een C, om deze reden leek het mij dan ook passend om dit bij de macarons ook te doen.

Transparantie.
Iets waar ik veel waarde aan hecht is transparantie. Om deze reden vindt je op mijn website ook bijna alle informatie over mij en mijn business. Op mijn recepten na wil ik graag zo veel mogelijk delen met jullie, van werkwijze tot productie en waarom sommige smaken wel en niet gemaakt worden. En vragen beantwoord ik graag en zo snel mogelijk.